Orbán Pince Hírmondó 12

 

Mint néhányan, kik a Facebook nevű közösségi portálon is bolyongtok és esetlegesen megtiszteltek azzal is, hogy figyelemmel fordultok oldalunk felé, láthatjátok, hogy én (Orbán Gergely) a napokban elvesztettem facebook-s egómat és metamorfózis útján, teljes egészében céggé váltam. („Pince" keresztnévvel... )

Azt mondják nálamnál ehhez ezerszer értőbb barátaim (H.Tomi), hogy ez nekem jó lesz, mert rengeteg mindent tudunk mi innentől együtt csinálni a virtuális létben! (Játékok; akciók; aktuális eseményekről tájékoztatás; és sok-sok non contact simogatás...) No lássuk hogy lészen majd ez!!!

Ezen átalakítás arra irányul, hogy a Pince kommunikációs dolgainak súlya nevezett kommunikációs portálra (úgymint Facebook) átvezetődhessen.

 

Kérlek ezért Mindannyiótokat, hogy - kedvetek szerint és igény esetén - legyetek kedvesek csatlakozni oldalunkhoz. (Oszt majd lájkoljatok is!!!)

 

 

EGYEBEINK:

 

 

Bolondok napját követő április-02 –n, telepítésre került Balatonrendesen, a teleksarokba 1050 db Furmint oltvány (T85 Furmint xc 5C /teleki). Most várjuk, mit rejt majd a vesszők méhében majd az Úr!

Hármas szülésre készülünk - hármas palackozást próbálunk valamikor a hónap végiben. Együtt fog megszületni a „tizeske”- „tizenegyeske” – „tizenketteske”, rendre és névszerint FarkastetőChardonnay2010 – KőtengerChardonnay2011 – PinotGrigio2011.

A PinotGrigio2010 elfogyott!

… és már erősen kopik az „egyeske”(Kőtenger2009);  „hármaska”(BRUTAL2009); „négyeske” (ChardonnayBattonage2009);  és „heteske”( KÜVÉLET2010)

 

A WEB –n továbbra is akciózunk már letöltött, „pszichoszomatikus lámpásainkkal”! Ha Valamelyőtök akar valami belső fényt generáló forrást, akkor most akarjon a Borok főmenü alatti online vásárlás fülön.

(PL:01kőtenger-1650huf; 07küvélet-1175huf; 08kaján 1300huf; 09kerekesdomb-2100huf / palack )

 

 NE FELEDJÉTEK: VAN  NEKÜNK WEB-ÁRUHÁZUNK!!!

 

 

Go to Top