Orbán Pince Hírmondó 11

 

KELT:  AZ ÚR 2012.ESZTENDEJÉBEN. 23-N, BOLDOGASSZONY, AVAGY VÍZÖNTŐ HAVÁBAN, VINCE NAPJÁT KÖVETŐ RAJMUND, EMERENCIA ÉS ZELMA NAPJÁN, MIKOR IS A NAP KELT 07:21 KOR ÉS NYUGODNI FOG 16:30-KOR.


 KEDVES MINDANNYIAN!


Nehéz, kivonulós, fejfájós idők járnak felénk mostanság! Ezért talán mostanság, lelkünk történelmi lámpásának, a BORNAK, mint gond higítónak, mint antidepresszánsnak juthat komolyabb szerep életünkben, hétköznapi ünnepeinken, vagy ünnepi hétköznapjainkon, kinek-kinek jó ízlése szerint. - Hát sikerült végre piac készre hozni az Orbán Pince legújabb pszichoszomatikus lámpását, a régen várt „kilenceskét” avagy a 09KerekesdombSzürkebarát - 2010 OEM badacsonyi száraz fehérbort.


A „kilenceske” a szürke szerzetes, aki 2010-ben is képes volt a csodára… Teljes érésben szakított, 20,50M-ra épülő száraz meleg mosoly, fával finomra fent savak, a teltdongájú test… Minden, amit kívánt megtagadni tőlünk a tízes évjárat kegye, azt a kerekesdombi „Kilenceske” kicsit meghozta magával. Fahordós erjesztés és majd féléves érlelés finomseprőn. Természetes vidámság, joviális mosoly, báj és kellem. (csuhás barátunk kissé magamutogató (lásd exhibicionista), igény esetén szívesen kitárja reverendáját!)


A „tizeske” szintén készen élesre húzva vár a pincemélyben a palackozóra. Ő lesz a 2010-s évjárat utolsó töltése. Egy vegyes iskolázású Chardonnay, amiben mindenből van elég. Lesz benne test, lesz benne fa, lesz benne sav és tűz és potenciál. Várhatóan a palackos érlelésben tudja majd megmutatni igazi fényét.


A WEB –n kicsit akciózunk már letöltött, „pszichoszomatikus lámpásainkkal”! Ha Valamelyőtök akar valami belső fényt generáló forrást, akkor most akarjon a Borok főmenü alatti online vásárlás fülön.


(PL:01KŐTENGER-1650HUF; 07KÜVÉLET-1175HUF; 08KAJÁN 1300HUF; 09KEREKESDOMB-2100HUF / PALACK )


Ja, és mert minden erről is szólt egy kicsit…


 NE FELEDJÉTEK: VAN  NEKÜNK WEB-ÁRUHÁZUNK!!!


WWW.BORBAN.HU


UI: MÉG E HÓNAPBAN FARAGNAK BALCSÍPŐM PORCÁN. EZ NEM BEFOLYÁSOLJA A BOROK MINŐSÉGÉT, CSAK AZ ENYÉMET ÉS REMÉLEM AZT IS JÓ IRÁNYBAN! LEHET, HOGY EGY KICSIT NEHEZEBBEN FOGOK A KÖVETKEZŐ HETEKBEN MOZOGNI…


 


HA ZAVAR LEVELÜNK, JELEZD, ÉS LEVESZÜNK A HÍRLEVÉLRŐL      TSOG

 

 

 

Go to Top