Orbán Pince Hírmondó 9

Huhu, de sűrű most minden!!!

Csak úgy röptiben és gyors sertepertével 7 dolog!…


 A szőlő érik szépen. Úgy tervezzük le is szedjük. Várhatóan szeptember közepétől. Kivétel talán az a Chardonnay fiatalítás, aminek nagy részét  az őzek már leszedték előttünk. Egyre jobban útálom az őzeket!!! (végül a maradékot megmentettük szeptember elsején. Nagyot segített S.Zsolti, köszönet néki itt is…)

2011-08-30 –n Rózsa napján letöltöttük a „nyolcaskát” -  egy 2010-s Chardonnay70%-Tramini30% cuveét. Keresztneve „KAJÁN” lett, ami a mi szótárunk szerinti jelentésben a „cinkosan mosolygó savakkal”. Remélem mihamarabb meg tudom Nektek is mutatni! A Borfesztiválon remekül szerepelt!!!

2011-09-16-n, pénteken este, a BalatonBorgaléria szervezésében, a füredi Esszencia étteremben (Zákonyi sétány 4.) borpárbaj a Lapossa Pincével… Gyertek csak el minél többen! www.balatonborgaleria.hu

2011-09-29 –n csütörtökön bor és párlata bemutató a Sas Centerben (www.sascenter.hu) . szervező páleszforrás a Sprirus Primus, CseGa. (www.palinkamuhely.hu)

2011-10-08 szombat 14:00 Balatonrendesen Önkormányzati Szüretbúcsúztató Falunap… A „Felbalaton” legkisebb települése Rendes, tehát jó lesz odafigyelni, hogy beférjetek!!! (www.balatonrendes.hu)
Lesz nekünk, ha szentjeink támogatnak 2011-ben vendégszőlőnk vásárolva. Kékfrankos Mindszentkálláról és Tramini a Badacsony hegy Lábdi oldaláról a Bagolyvár alól.
Tervezünk a BorJoure szervezésével és igény esetén (www.borjour.hu) szentbékkállai vendégszüretet, ami komoly munka, majdan komoly buli lehetőségével kecsegtet. Keressétek SAdrit!!!

Jó zsúfolt, de gyertek mindenhova ha tudtok!!!


ÉS NE FELEDJÉTEK: LETT NEKÜNK WEB-ÁRUHÁZUNK!!!
KÉREM, NÉZZÉTEK MEG, PRÓBÁLJÁTOK KI! REMÉLEM, KÖZÖS ÖRÖMEINK  LESZNEK VELE!!!


WWW.BORBAN.HU


KÉREM, MOST SE  FELEDJÉTEK A FOHÁSZT ÉS SZENTJEINKET!

ADDIG IS        TSOG
 

Go to Top